top of page

Astrolojide Gezegenler

Herkese Açık·11 üye

Ay’ı İkizler’de Olanlar

Ay’ı İkizler’de Olan Biriyle Tanıştıysanız...

Öncelikle sabır diliyoruz. Çünkü bu kişi bir duyguyu hissetmeden önce analiz eder, analiz etmeden önce üç kişiye danışır, sonra da fikrini değiştirip kendiyle tartışır. Evet, yanlış duymadınız — kendiyle.

Sohbet sırasında “Benimle mi konuşuyorsun, yoksa iç sesinle mi tartışıyorsun?” diye sorabilirsiniz. Çünkü bir konuyu açar, ardından “Dur bir dakika... Ama geçen sene öyle dememiştim,” deyip kendine cevap verir.

Sabah mesaj atar:

“Bugün biraz dalgınım, Ay’ım İkizler’de olabilir.”

Öğleye doğru başka bir mesaj gelir:

“Yok ya, o kadar da duygusal değilim. Düşününce geçti.”

Akşam:

“Beni neden kimse anlamıyor? Çok yalnız hissediyorum... Bu arada TikTok’a video attım, bakar mısın?”

Ay İkizler’in duygusal hafızası... RAM gibidir.

Hızlı çalışır, çabuk dolar, ama 2 saat sonra her şeyi unutur. Dün gece kriz geçirir, sabah kahkahalarla uyanır. Çünkü?

“O kadar da önemli değildi ya...” demiştir kendine.

Ağladığını görürsünüz, sorarsınız:

“Ne oldu?”

Cevap gelir:

“Bilmiyorum... Sanırım hormonlar. Ya da açım. Ya da geçen gün biri beni story’ye etiketlemedi. Ama belki de sadece psikolojik. Neyse, geçer şimdi!”

Ay’ı İkizler’de olan biri için bir duyguyu yaşamak, o duygunun Wikipedia sayfasını okumak gibidir:

“Mutluluk nedir? Kaynağı ne? Serotonin mi? TikTok videosu çeksem geçer mi?”

Size kırılmıştır ama surat asmaz.

Yok, sadece 3 dakika boyunca telefonuyla oynamaya başlar. Konuşmaz ama konuşmamasının nedenlerini sırayla yazar:

“Çünkü sen geçen hafta şöyle dedin, bu beni düşündürdü. Sonra düşündüm ki biz aslında çok farklıyız... Bu arada Netflix’te yeni bir belgesel var, izledin mi?”

Bir tartışmanın ardından hem küser, hem bavul hazırlar, hem de “Acaba bu konuda podcast mi yapsam?” diye düşünür.

Bir yandan ağlar, bir yandan story atar.

“Yalnız kalmak istiyorum,” der. 10 dakika sonra 5 kişiye sesli mesaj yollar:

“Yaa bir boşluğa düştüm... Ama sonra düşündüm, boşluk da bir şeydir aslında. Çünkü her şey boşluktan oluşur...”

Konuşur, konuşur, konuşur...

Ama sonunda şöyle der:

“Ne hissettiğimi bilmiyorum, ama üzerine iki saat konuşabilirim!”

Ay’ı İkizler’de olan biri bir gün sevgiyle sarar, ertesi gün analiz eder, üçüncü gün unutmuş gibi yapar, dördüncü gün tekrar konuya döner.

Ama emin olun, onları tanımak asla sıkıcı olmaz.

Bazen Wi-Fi’ları kesilir...

Ama Bluetooth her zaman açıktır!

2 görüntülenme

© 2024 Mahmut Hoş. Tüm hakları saklıdır.

bottom of page